Pappa shoppar

Om pappa i huset får shoppa till liten i huset kan det se ut såhär:-) mamman är inte missnöjd utan stolt över sin sambos smak. Det ekade i Elliots garderob (IGEN) mormor va ju nyss och shoppade loss till Elliot men nu rensade var vi tvungna att rensa lite igen. Och en tröja råkade vist vara en tjej tröja:-)) så larvigt, va någon rosett och lite puff ärm vist. Och det upptäckte vi genom att vi såg att den var mindre än dom andra tröjorna. Men den va så fin så de struntar vi i:-))men nu till min stora fråga! Varför är det skillnad på tjej och kill barn bebis kläder i storlekar? Det är ju tame tusan bebisar.... Suck suck! Nå vad tycks får min kille godkänt i shopping? Kraam


Kommentarer
Postat av: Johanna

Det är nog för att tjejer i regel är mindre än pojkar! :) Sen är ju många kläder olika i storlekarna även om de är i samma storlek.



Fina kläder han fick av pappsen sin! :)

2012-06-06 @ 17:33:41
Postat av: Ammeeh

Ja, kanske... Men tycker ändå killkläderna i regel är mer bekväma en flickornas... Typ tjata små byxor och så.. . Ser så ut när man kollar på avdelningarna..bebisar gillar ju inte när det sitter åt, vem gör det egentligen :-))

2012-06-06 @ 18:43:37
Postat av: Emelie(Memme)

Åh vad fina kläder, de har pappa Jocke gjort bra^^

2012-06-06 @ 19:57:20
Postat av: Johanna

Aha, du menade så :) nej det kan jag hålla med om! Klart att det ska vara bekvämt!

2012-06-07 @ 19:56:03
URL: http://johannamokvist.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0