sött

Men åh! Huuuur söta är inte dessa?
Längtar såå mycket till sommaren, jag tror inte jag är ensam om detta.
Våren får gärna komma nu, heslt igår!

fint.

Sån här fin, fick lilla E igår av Emelie.
Det var en alla hjärtans present. Så gulligt!
Den ska vi sätta upp i lilla Es rum.
Han får så mycket fin våran lilla kille.
 
Tusen tack till ALLA som kom och gratta honom när han fyllde föresten.
Alla har varit här nu.
Han blev firad både Lördag, Söndag, Måndag och i Söndags som va.
 
KramKram

dagens önskeoutfit

 
 
 
 
 

 

Pilejacka

Fint till de små (igen). Pilejacka från h&m. Dom verkar ju hur mysiga som helst att ha på sig också... Dagens tips.


Fint.

Fint till dom små.
 
 
 
 
Lindex Shop Online - Leggings
Lindex Shop Online - LeggingsLindex Shop Online - Leggings

<3


Kärleken

Tänka sig (tjatarn är i gång) att det har gått ett helt år sedan våran älskade lilla E tittade ut och såg dagens ljus... Och hoppas på mååååååga fler år. Men ett år har gått och jag är så jäkla stolt. Jag förundras varje dag av hur mycket man kan älska någon så villkorslöst... Äkta äkta kärlek. Älskade älskade unge... Jag är så lycklig som har dig, att du kom till oss... Vet ni vad jag skulle kunna tjata och välla ord dagar ut dagar in om hur mycket jag älskar honom..här...tycker det är så häftigt mäktigt och stort! Stört av allt är kärleken minsann <3


1år

1år! Ett helt år har gått sen världens bästa underbaraste lilla E föddes... Vi vart föräldrar till en fantastisk liten pojke.. Vilken ära vilken total lycka och k ä r l e k. Mina känslor och kärlek för den lilla killen går inte att beskriva, älskar honom miljoner gånger om och om igen. Tänk att han kom till just oss, siken tur vi har.

Den stora dagen har helt klart gått i firandes tecken. Kl 13 kom första gästerna och den sista gick 20:30, så himla bra födelsedag och prinsen är nog minst lika nöjda och belåtna som sina päron om inte mer, så mycket fint som han fått. Ett stort varmt tack till alla som kom och firade våran prins idag. På hans och vår stora dag<3 det värmer otroligt i mitt mamma hjärta när ni tar er tid och firar våran lilla E...Tack tack tack! Och i morgon fortsätter vi dagen med kalasandes på förmiddagen :-)

Kramar från en stolt mor


RSS 2.0